Effektive redskaber til personlig forvandling.

Forsættelse om Farvetypesystemet.

Selvudviklings redskaber skal være noget der rykker hurigt!.  De fleste mennesker er interesseret i redskaber der er målebare og konkrete, redskaber der virker for alle – uanset tro, køn, alder, og tidspunkt på dagen..

Styrkeprogrammerne kan betragtes som små konkrete selvudviklingsprogrammer.

Det er effektive redskaber, der sammensat på den rigtige måde, udgør den svingning der skal til for at du kan flytte din stemning fra et sted til et andet. Lær at gøre det, hurtigt og effektivt!

Dufte der påvirker vores stemning

Æteriske olier er et redskab for alle Farvetyper, da der findes olier som svinger på samme frekvens som de respektive farver og chakra kvaliteter.  Æteriske olier har endvidere et meget bredt virkeområde med mange påvirkningsmuligheder, der kan passe på enhver af de syv farvetyper, og som ikke behøver at være ”spooky” eller alternativt.

En slags stemmegaffel

Krystaller har en konstant svingning, hvorfor de benyttes i urværk og andre mekaniske ting, hvor man er afhængig af en præcis svingning. Det er takket være kvartsen (bjergkrystallen) at uret går præcist. Man kan sammenligne en krystals effekt på kroppen og psyken, med en stemmegaffels effekt på et instrument. Hvert Styrkeprogram har sine krystaller til at skabe den ønskede svingning.  

Lyd der gennemtrænger alt

Ligesom med krystaller og æteriske olier påvirkes vi, uanset om vi vil eller ej. Musik videnskaben har påvist hvorledes musikkens vibrationer indvirker på vores krop, og musik kan udvælges så den er afstemt efter behov og virkemåde.

I øvrigt indeholder hvert Styrkeprogrammerne andre redskaber som dog er sekundære og omtales kort i næste blog.

Kærlig hilsen

Jette

I næste blog kan du læse om det Røde Styrkeprogram – der har til formål at vække dit mod og din styrke, og gøre din tro på dig selv urokkelig.

Om Jette Holm

Holistisk arbejdende terapeut, underviser og forfatter. Indehaver af Den Danske Skole for Komplementærterapi. Uddanner bl.a "Livsstilskonsulenter" og "Livsstilsterapeuter". Jeg har skrevet 14 bøger om personlig udvikling, om bla. personlighedtyper og krystaller. Jeg er 46 år, mor til Nikita på 6 og Niklas på 19. Derudover er jeg gift med Jacob, som jeg har Nikita sammen med og er tillige bonusmor til Josephine på 15 og Sebastian på 16.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til Effektive redskaber til personlig forvandling.

  1. Jeg elsker at komme en orange duft på min aromaterapi lampe, krystaller i mine hænder og slappe af til skøn musik. Det får mig virkelig ned i kroppen efter en stressfyldt dag.

Skriv en kommentar