Om Holistisk Spin.

Er du interesseret i forvandling? Søger du nye veje til at nå dine mål? Er du åben for en helhedsforståelse af mennesket, så læs mere her.

Jeg hedder Jette Holm og har arbejdet som terapuet, underviser og forfatter i 26 år. Min uddannelsesmæssige baggrund er bred og altid holistisk orienteret. Du er velkommen til at læse mere på www.jetteholm.dk

Med baggrund i mit terapeutiske arbejde, vil jeg dele erfaringer og betragninger med dig. Det vil sige at emnerne er mange! Der vil være konkret viden, filosofiske betragtninger, hverdags dilemmaer, nyttige tips, terapeutiske genveje til et lykkeligere liv, spirituel visdom oma . Det handler om livet, det handler om dig, mig og alle de andre.

Det er mit ønske at inspirere dig, gøre dig eftertænksom, give anledning til åben debat samt give dig en dybere indsigt i sammenhængen mellem krop og sjæl.

Jeg er drevet af ønsket om at hjælpe folk til at skabe forvandling på nye og andre måder. Intet er “enten eller”, snarere “både og”.

“Hvad er sker i kroppen, sker i sindet og omvendt

Deepak Chopra

2 svar til Om Holistisk Spin.

  1. anette dyhr siger:

    mit første “rigtige” møde med jette førte mig ud på en livslang og spændende rejse i den alternetive og spirituelle verden, en dør blev åbnet og flere er åbnet siden.
    i min fantastiske uddannelse på den danske skole for komplementær terapi har jeg fået en bred vifte af værktøjer som jeg kan bruge i min hverdag og i min undervisning som yogalære, nu har jeg mit eget program hvor jeg har sammensat mit yogaprogram sammen med alt hvad jeg har lært på skolen hos jette holm. Uanset om uddannelsen skal bruges til selvudvikling eller til at vidergive, så kan jeg kun og jeg mener kun anbefale uddannelsen på jette holm skole:-) HVAD VENTER DU PÅ? KOM I GANG OG DET KAN KUN GÅ FOR HURTIGT:-) god fornøjelse

  2. Maiken Buchwald Christensen siger:

    Jeg er helt enig med Anette – der findes kun en og én skole og uddannelse af Den danske skole for komplementærterapi’s kaliber, og grunden er, at der kun findes ét eneste menneske af Jettes kaliber! Også jeg er både som journalist og menneske blevet ført rundt og videre ad spændende alternative og spirituelle veje – med Jette som en utrættelig guide gavmildt øsende af sin kæmpestore både faglige og intuitive viden og sit kærlige og rummelige gæstfrie hjerte.
    Uddannelsen vil styrke dig og give dig masser af kompetencer – men pas på: For den vil nok også forvandle dit syn både på dig selv og på verden!

Skriv en kommentar