Hjælp lige ved hånden til 13,-kr.

De fleste mennesker oplever “bump” på vejen, i form af perioder med tristhed, smerter, livs kriser og sygdom.  Det er her vi kan have brug for hjælpe til at flytte vores fokus og få positive indspark og rare åndehuller.  og det kan du for 13,-kr. blot du har en smart phone.

En ide fik vinger.

Gold Prosperity Buddha 5571

For et par år siden fik min kollega, tidligere brystcancer patient Marina Canfarotta en genial ide. Hun mente, at hun med sin erfaring som tidligere kræftpatient (to gange) havde gået vejen – og vidste hvad man har brug for under stærkt pres. Som terapeut har jeg i mange år siddet med folk – i alle mulige svære livs kriser – der iblandt også kræft – og har hjulpet dem til at finde vejen og motivationen frem igen.

Uagtet hvilken for for krise eller pres som du oplever, er det vigtigt også at kunne “bryde” den onde cirkel af tanker og mismod. Den app vi har lavet kunne have heddet “Terapeuten i lommen”, “Hjælp lige ved hånden”, “Få hjælp til at flytte fokus” eller lignende. Vi valgte at rette fokus mod brystcancer ramte, men fakta er, at vi alle kan have brug for hjælp til at få positive indspark og rare åndehuller.

Frivillige kræfter og  gavmilde sponsorer

Var det der skulle til for at vores ide kunne manifesteres. Vores app ligger nu klar til både Iphone og android. Læs mere på:

https://w

danske iphone tekst1

ww.facebook.com/pages/Breastcancer-Your-Personal-Assistant/541055599249474

Brug appen eller giv den videre til den ven:-)

Må din weekend blive fyldt med positive indspark og rare åndehuller 🙂

Kærlige hilsner fra

Jette

Om Jette Holm

Holistisk arbejdende terapeut, underviser og forfatter. Indehaver af Den Danske Skole for Komplementærterapi. Uddanner bl.a "Livsstilskonsulenter" og "Livsstilsterapeuter". Jeg har skrevet 14 bøger om personlig udvikling, om bla. personlighedtyper og krystaller. Jeg er 46 år, mor til Nikita på 6 og Niklas på 19. Derudover er jeg gift med Jacob, som jeg har Nikita sammen med og er tillige bonusmor til Josephine på 15 og Sebastian på 16.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar